Poslovni stik


09/02/2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Poslovni stikInformativno poslovni portal Poslovni Stik smo obogatili z novimi in še naprednejšimi orodji na področju oglaševanja. Preko poslovno informativnega portala bodo uporabnikom na voljo verodostojni podatki iskanih storitev ali izdelkov za vsakdanjo rabo.

Odločili smo se za inovativni model prepletanja plačanih in neplačanih prikazov oglasov, povezanih s ključnimi vsebinami in med seboj povezljivimi oglasi, ki odstopajo od svetovne prakse in nudijo odlično uporabniško izkušnjo na najrazličnejših medijih. S konceptom, ki združuje priljubljene funkcije družbenih omrežij in omogoča samostojno urejanje vsebin. Tako želimo pritegniti več bodočih uporabnikov, že obstoječim pa ponuditi še boljšo uporabniško izkušnjo, z naprednimi načini oglaševanja pa podjetjem zagotoviti višjo dodano vrednost prikazovanja ponudb.

 

Od ponudbe do povpraševanja, vse na enem mestu

Ne čakajte, da vas konkurenca prehiti.

Na podlagi sodelovanja z nami na iskanje spletnih storitev drugje lahko kar pozabite, kajti naše podjetje je specializirano za vse spletne storitve, ki bi vam lahko bile vsakodnevno v pomoč.

Marketing
Spletne strani in portali, oglasni panoji, tiskani mediji.
Spletne rešitve
Izdelava in oblikovanje spletnih strani, trgovin in aplikacij, storitve na ključ.
Registracija domen in gostovanja, email pošta z 24 urno podporo.
E-mail marketing
Z aplikacijo Mailer PS lahko v vsakem trenutku o vseh svojih ponudbah obveščate tisoče strank na enkrat
Cenovno ugodno, E-mail kampanje, E-mail predloge, brezplačna pomoč
Poslovni stik
Spletna vizitka, podjetja, društva ali ustanove z možnostjo uporabe prodajnega prostora, objavo dogodkov in prejemanja povpraševanj strank.
Cenovno ugodna rešitev za vse, ki se zavedate pomena oglaševanja in možnosti neposrednih stikov z strankami.
Komentarji