Mailer PS je E-mail marketing aplikacija za  izvajanje direktnega marketinga, ki za medij komuniciranja uporablja elektronsko pošto.

Za pregled video predstavitve se brezplačno registrirajte.

Video vsebina je na voljo po prijavi v nadzorni plošči.

Doseganje ciljne publike

Z e-mail marketingom lahko svoje trženjske aktivnosti usmerite neposredno na ciljne skupine prejemnikov, ki so za vas pomembne – s tem bo vaše tržno komuniciranje veliko bolj učinkovito.

Merljivost odziva

Pri e-mail marketingu z Mailer PS lahko neposredno izmerite odziv strank, ki jih nagovarjate in ugotovite na kaj se prejemniki najbolj odzivajo, ter kje bi bilo potrebno vašo komuniciranje še dodatno izboljšati.

Hitrost

E-mail kampanje lahko z nekaj priprave pričnete izvajati takorekoč takoj. Priprava sporočila in aktualnega seznama naslovnikov vam vzame le nekaj predpriprav.

Stroškovna učinkovitost

Pri e-mail marketingu nimate praktično nikakršnih materialnih stroškov, pomembno je le, da oblikujete sporočilo, ki bo naletelo na najboljši možen odziv pri vaši ciljni skupini, pri čemer je najbolj pomembno, kako domiselni ste.

Časovno tempiranje

Elektronska sporočila lahko prejemnikom pošljete v času, ko obstaja največja verjetnost, da jih bodo odprli in prebrali.

Takojšen odziv

Na prejeta elektronska sporočila se lahko vaši prejemniki odzovejo takoj, ko jih odprejo: enostavno lahko obiščejo vaše spletno mesto, opravijo naročilo, nakup ali opravijo kaj drugega.

Statistika

Takoj po posredovani email kampanji že lahko realno časovno spremljate, kdo in koliko oseb je vaše sporočilo prebralo, kliknilo na katero od povezav, kaj jih je v vašem sporočilo najbolj pritegnilo in kaj vaše stranke splohe ne zanima. Statistični podatki so v aplikaciji Mailer PS obsežni saj nudijo še veliko več pomembnih informacij kot smo jih tu na kratko predstavili.

Vedeti moramo, da je plačljivo oglaševanje samo del marketinga, ne pa celota. Vsako gibanje, ki podjetju prinaša nove stranke je marketing.

  • gradnja minimalno sprejemljivega produkta (MVP)? To je marketing.
  • izdelava spletne strani? Marketing!
  • hladno klicanje potencialnih strank? Tudi to je marketing.
  • izdelava Facebook in Linkedin strani? Spet marketing.
  • predstavitev produkta vaši družini? Ja, gre za marketing.

Že če rečete: “Nikoli ne bomo oglaševali našega novega produkta”, gre za marketing, saj nekomu poveš za svoj posel. Skoraj vse kar počnete je marketing. Za lažje razumevanje, si poglejmo osnove – marketing mix:

  • produkt (izdelek oziroma storitev z možnostjo prodaje na določenem trgu)
  • cena (oblikovanje cene produkta glede na kupno moč optimalne stranke)
  • prostor (oblikovanje distribucijske poti)
  • promocija (“marketing”, ki ga večina pozna – preko socialnih medijev, e-mail marketing, …) Ko nekdo govori o marketingu, potem ima v mislih le eno točko marketinškega spleta, pogosto pa pozabimo na vse ostalo.

 

Vaše ime *
Vaš E-mail naslov *
Vaša telefonska št.
Vaše sporočilo *
Seštejte: *